طبق الوقايه من الفيروسات بنسبه70%
وعامل أساسي للتخسيس
الارز بالينسون
مقدم من الشيف ابراهيم فوزي محمد غزال
المقادير
كيلو ارز
لتر ماء
3وردات ينسون نجمه ناعم
نصف معلقة كاري
ربع معلقه بابيكا مدخنه
ربع معلقة جنزبيل ناعم
ربع معلقة قرفه ناعمه
بصله كبيره ناعمه
2فص ثوم ناعم
ملح حسب الرغبه
2معلقة زيت نباتي
التحضير
نحمر البصله ونضيف باقي البهارات حتي تحمر نضيف الارز ونقلب حتي يسخن ونضيف الماء الساخن وعند تشرب الارز نخفض درجه حراره النار حتي30درجه لمدة عشر دقائق